Nogomet

Knežević zabio za remi Puskasa, Hajdukovac na posudbi strijelac protiv Ferencvarosa

Petar Jenjić • nedjelja, 23.02.2020.
Knežević zabio za remi Puskasa, Hajdukovac na posudbi strijelac protiv Ferencvarosa
Foto: Pixsell

Hrvatski nogometaš Josip Knežević zabio je za remi svoje Puskas Akademije, dok je igrač Hajduka na posudbi u mađarskom Mezokovesdu, Dino Beširović, zabio pogodak za svoju momčad u pobjedi protiv vodećeg Ferencvarosa...

Jučer je odigrano nekoliko utakmica u 22. kolu mađarskog prvenstva. Na gostovanju kod Honveda, Puskas Akademija uspjela je osvojiti bod. Susret je završio rezultatom 1:1 te su tako gosti ostali na četvrtom mjestu s dva boda prednosti upravo ispred Honveda.

Oba pogotka pala su iz penala u drugom poluvremenu. Davide Lanzafame zabio je za vodstvo domaćina u 53. minuti, da bi izjednačenje gostima u 88. minuti donio Josip Knežević. Hrvatskom nogometašu to je bio četvrti gol sezone, uz koji ima i osam asistencija.

U jednoj od utakmica kola trećeplasirani Mezokovesd svladao je na domaćem terenu Ferencvaros s 3:0 te mu tako nanio tek drugi poraz sezone. Tako se približio na pet bodova zaostatka, sada ima 41, dok je između njih MOL Fehervar koji ima 43 boda.

Aleksandr Karnickij zabio je za vodstvo u 12. minuti, Dino Beširović u 29. minuti za 2:0, dok je konačan rezultat šest minuta kasnije postavio Tamas Cseri.

Beširović je u Mađarsku stigao ove zime na posudbu iz Hajduka. Ovo mu je bio već treći pogodak za novu momčad.

Rezultati by SofaScore

FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!