Košarka

Kokoškov nakon poraza od Gruzije: 'Igrači igraju utakmicu, a treneri ih gube'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 24.02.2020.
Kokoškov nakon poraza od Gruzije: 'Igrači igraju utakmicu, a treneri ih gube'
Foto: Pixsell

Izbornik Srbije Igor Kokoškov čestitao je Gruziji na pobjedi i istaknuo da je igrala bolje od njegove reprezentacije. Kazao je da je bilo dosta grešaka, ali da sada pokušavaju uvesti nove stvari...

Novi izbornik Srbije Igor Kokoškov nije imao debi pred domaćim navijačima za pamćenje. Gruzija, koju je vodio ranije kroz karijeru, porazila ih je u Beogradu sa 94:90.

"Otvorili smo dobro susret i bilo je energije. Željeli smo pobijediti, vjerujem da igrači igraju utakmicu, a treneri ih gube. Kada izgubite, zapitate se što je dovelo do toga. Bilo je dosta grešaka, pokušali smo uvesti dosta novih stvari. Vidjelo se da je ova Gruzija bolja od nas."

Srbija je u kvalifikacijama, osim s Gruzijom, u skupini s Finskom i Švicarskom. Gruzija je na vrhu skupine, Srbija i Finska imaju po jednu pobjedu i jedan poraz, a Švicarska dva poraza.

"Igrali su bolje od nas i treba im čestitai. Nije lijep osjećaj kada izgubite kod kuće, ali treba gledati širu sliku. Vidjeli smo neke mlade igrače, a iskusni su bili tu da povedu", rekao je Kokoškov.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!