Košarka

Joel Embiid van terena barem tjedan dana nakon sudara sa Žižićem

Petar Jenjić • petak, 28.02.2020.
Joel Embiid van terena barem tjedan dana nakon sudara sa Žižićem

Joel Embiid nije zaradio nikakva strukturalna oštećenja lijevog ramena, ali će sigurno biti van terena tjedan dana. Kazao je to trener Sixersa Brett Brown...

Joel Embiid zaradio je ozljedu lijevog ramena i presjedio je utakmicu protiv New York Knicksa. Njegovi Philadelphia 76ersi sada će na turneju po Zapadu gdje će odigrati tri utakmice.

Srećom po njega i momčad, čini se da se ne radi o strukturalnim oštećenjima unutar ramena, ali bez obzira na to, morat će biti van terena barem tjedan dana. O ozljedi je govorio trener Brett Brown, a saznaju ESPN i Adrian Wojnarowski.

"Zbog činjenice da nema strukturalnih oštećenja svi smo odahnuli. Možda je i jednostavno na neki način", kazao je Brown koji se veseli zadnjem dijelu sezone, kao i ostatak momčadi koja je kod kuće na omjeru 28-2, ali na gostovanjima 9-21.

Podsjetimo, Embiid je teren napustio tijekom utakmice protiv Cleveland Cavaliersa kada se sudario s Antom Žižićem. Pregledi nisu pokazali da se radi o lomu, a ranije spomenuta utakmica protiv Knicksa bila je 17. koju nije igrao ove sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!