Nogomet

Ždrijeb EL: Brozovićev Inter protiv Getafea, Filipovićev LASK ide na Old Trafford

Petar Jenjić • petak, 28.02.2020.
Ždrijeb EL: Brozovićev Inter protiv Getafea, Filipovićev LASK ide na Old Trafford
Foto: Pixsell

Saznali smo parove osmine finala Europske lige. Rangersi će igrati protiv Bayer Leverkusena, Interov protivnik je Getafe, dok će LASK igrati protiv Manchester Uniteda...

Danas je održan ždrijeb parova osmine finala Europske lige. U ovoj rundi nije bilo nositelja, a međusobno mogu igrati i klubovi iz istih zemalja.

Kopenhagen, za kojeg nastupaju Karlo Bartolec i Robert Mudražija igrat će protiv Istanbul Bašakšehira, dok će Rangersi Nikole Katića i Borne Barišića igrati protiv Bayer Leverkusena.

Josip Brekalo i Wolfsburg igrat će protiv Šahtara, dok će Inter i Marcelo Brozović za protivnika imati Getafe. Potrebno je izdvojiti i da će bolji iz dvoboja između Eintrachta i RB Salzburga igrati protiv Basela, dok će snage odmjeriti Sevilla i Roma.

Težak posao zato će imati austrijski LASK za koji nastupa Petar Filipović. Naime, ići će u goste Manchester Unitedu. Preostali par čini Wolverhampton i Olympiakos.

Prve utakmice osmine finala Europske lige igrat će se 12. ožujka, a tjedan dana kasnije uzvratni susreti. Podsjetimo da je finale 27. svibnja u Gdanjsku.

Osmina finala EL:
Istanbul Bašakšehir - Kopenhagen
Olympiakos - Wolverhampton
Rangers - Bayer
Wolfsburg - Šahtar
Inter - Getafe
Sevilla - Roma
Eintracht/RB Salzburg - Basel
LASK - Manchester United

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!