Košarka

Utah Jazz vratila se pobjedama, kao i Bojan Bogdanović jako dobrim nastupima

Petar Jenjić • subota, 29.02.2020.
Utah Jazz vratila se pobjedama, kao i Bojan Bogdanović jako dobrim nastupima

Utah Jazz noćas je na domaćem terenu bila bolja od Washington Wizardsa sa 129:119 te tako prekinula niz od četiri poraza. Među najboljima kod pobjednika bio je Bojan Bogdanović...

Nakon četiri slabije utakmice i četiri upisana poraza, Utah Jazz vratila se pobjedama. Noćas je na domaćem parketu bila bolja od Washington Wizardsa sa 129:119 te tako stigla do 37. pobjede sezone.

Prva četvrtina, a zatim i druga, bile su prilično izjednačene i nijedna momčad nije se uspijevala odvojiti. Na poluvrijeme su s prednošću otišli Wizardsi koji su vodili sa 60:58.

I kroz treću dionicu susret je bio izjednačen, a prostor između treće i četvrte četvrtine zatvorio je Jordan Clarkson koji je predvodio Jazzere u seriji 11:0. Isti je igrač donio svojoj momčadi vodstvo 104:89, a nakon toga bez većih su problema sačuvali prednost.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Donovan Mitchell s 30 poena i osam skokova, a dobrim se izdanjima vratio i Bojan Bogdanović. Hrvatski košarkaš susret je zaključio s 21 poenom (3/8 za dva, 4/9 za tricu, slobodna bacanja 3/3), jednim skokom i tri asistencije za 33 minute u igri.

Ponovno je sjajan kod Wizardsa bio Bradley Beal s 42 poena, pet skokova i deset asistencija, no njegova je momčad još jednom morala prihvatiti izgubljeniu utakmicu.

NBA:
Utah Jazz - Washington Wizards 129:119

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!