SEHA liga, doigravanje, osmina finala - prve utakmice, 02.03.2020.
BSU 26:46 Meškov Brest
Meškov Brest

Pešić vrlo dobar, Meškov Brest prejak za Kineze

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 02.03.2020.
Pešić vrlo dobar, Meškov Brest prejak za Kineze

Meškov Brest napravio je veliki korak prema plasmanu u četvrtfinale doigravanja SEHA lige. Takvo što bilo je i očekivano s obzirom na razliku u kvaliteti između kineskog BSU-a i Bjelorusa...

Poznata su tri para četvrtfinala doigravanja SEHA lige, a svog protivnika još čeka Motor iz Zaporožja. Izvjesno je da će to biti Meškov Brest, ali formalnost je potrebno odraditi i Meškov mora odigrati i drugu utakmicu protiv kineskog BSU-a.

Prvi dvoboj okončan je pobjedom Meškova 46:26, a Vlado Šola može biti zadovoljan kako su njegovi igrači odigrali prvo poluvrijeme. U nastavku su ipak pali i upisali visok poraz.

Treba istaknuti i kako je BSU bio oslabljen neigranjem dvojice važnih igrača koji su priključeni PPD Zagrebu i bili su u Parizu igrali protiv PSG-a. Niti s njima ne bi to bilo bitno drugačije, Meškov je jednostavno prejak.

Vratari Meškova odradili su jako dobar posao pa je tako Ivan Mackevič skupio 11 obrana, a Ivan Pešić deset. Osam golova postigao je Maksim Baranov, šest Branko Kankaraš, a po pet Andrej Jurinok, Simon Razgor i Mikita Vailupov. Sandro Obranović dodao je jedan pogodak. Kod BSU-a Qinglong Xie.

Uzvrat je na rasporedu već dan kasnije.

Podsjećamo, Motor će tako igrati protiv Meškova, Vardar igra protiv Nexea, PPD Zagreb protiv Tatran Prešova, a Veszprem protiv Vojvodine.

SEHA liga, osmina finala:
BSU - Meškov Brest 26:46

FOTO: SEHA liga

SEHA liga, doigravanje

osmina finala - prve utakmice

Nexe Našice23:20Eurofarm Pelister
Spartak Moskva23:31Prešov
Metaloplastika Šabac24:25Vojvodina
BSU26:46Meškov Brest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!