Nogomet

Veliki kiks Lokomotiva u Plovdivu protiv fenjeraša, nije ga spasio niti Araličin eurogol

Mihaela Bradovski • nedjelja, 08.03.2020.
Veliki kiks Lokomotiva u Plovdivu protiv fenjeraša, nije ga spasio niti Araličin eurogol
Foto: Pixsell

Bugari odrađuju posljednja kola prije nego se momčadi podijele u Ligu za prvaka i Ligu za ostanak, a u gornjem domu svakako će biti Lokomotiv iz Plovdiva. Trenutno drži drugu poziciju i to unatoč velikom kiksu protiv već polako otpisane Vitoše...

U 24. kolu bugarskog prvenstva Lokomotiv Plovdiv trebao je imati lagan posao. Ugostio je slabu Vitošu, posljednjeplasiranu momčad prvenstva koja je skupila tek pet bodova do ovog susreta, ali je podbacio i odigrao je tek 1:1.

Momčad Brune Akrapovića nije niti stvorila tako puno prilika, nije bila raspoložena i na kraju je orimila gol koji je na kraju može koštati drugog mjesta.

Krenulo je dobro i u 33. minuti Lokomotiv je stigao do vodstva i to krasnim pogotkom Ante Aralice, nekadašnjeg napadača Lokomotive i Rudeša. Aralica je primio loptu na 16 metara i iz okreta krasno lobovao vratara te pogodio u sam kut.

Očekivalo se da će Lokomotiv mirno dovršiti posao, ali u 86. minuti gosti preko Apostola Popova dolaze do poravnanja i boda, prvog nakon 1. prosinca kada su remizirali s Dunavom.

Aralica i Josip Tomašević kod domaćina su odradili cijelu utakmicu.

Rezultati by SofaScore

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!