Nogomet

Kutak za kladioničare: Liverpool pobjeđuje Atletico, MOL ide po polufinale Kupa Mađarske

Branimir Korać, Jan Šneler • srijeda, 11.03.2020.
Kutak za kladioničare: Liverpool pobjeđuje Atletico, MOL ide po polufinale Kupa Mađarske

Iako je u prvom planu osmina finala Lige prvaka, odlučili smo se za većinski druge parove. U Ligi prvaka Liverpool dočekuje Atletico, pred praznim tribinama u Njemačkoj igrat će Borussia Mönchengladbach i Köln, dok će MOL Fehervar nastojati doći do polufinala Kupa Mađarske preko Zalaegerszega...

Liverpool - Atletico

Liverpool hvata zaostatak iz Madrida i sposoban je to i napraviti. Već je puno puta pokazao da na Anfieldu za njega nema nemoguće misije pa to vrijedi i za ovaj dvoboj. Loša vijest za Atletico je činjenica da Liverpool na svom travnjaku izgleda fantatično, a Atletico u gostima loše.

U zadnje vrijeme forma Liverpoola je malo pala i to je jedino što treba brinuti Kloppa, međutim njegovi igrači dosad su bili najbolji kada je to ilo najpotrebnije, a očekuje se da će tako biti i u ovom susretu. Očekuje se čvrsta i ratnička utakmica u kojoj su Redsi ipak favoriti.

Prognoza: Pobjeda Liverpoola

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Liverpoola 1.60, neriješeno 4.10, pobjeda Atletica 7.60

Borussia Mönchengladbach - Köln

Po prvi put u povijesti njemačke Bundeslige, jedna utakmica bit će odigrana pred potpuno praznim gledalištem. Nažalost razlog nisu divljanja navijača ili neka kazna Njemačkog saveza već opasnost od širenja koronavirusa.

Borussia Mönchengladbach i Köln igrat će u sklopu 21. kola Bundeslige koje je bilo odgođeno ranije. Domaćin današnjeg susreta trenutno je na petom mjestu s mogućnošću da pobjedom dođe u krug momčadi koje će izboriti Ligu prvaka sljedeće sezone. S druge strane, Köln se nalazi na 10. mjestu još uvijek prilično udaljen od Europe.

Momčadi su trenutno u različitim formama. Köln ne zna za poraz već tri kola i ima gol razliku 10:1, dok je s druge strane Borussia Mönchengladbach poražena od dortmundskog imenjaka s 2:1 u prošlom kolu. Očekujemo dobar susret, međutim s obzirom na to da publike neće biti i da momčadi nisu toliko napadački jake (bez obzira na posljednje rezultate), vjerujemo kako neće prebaciti marginu.

Prognoza: Manje od 2.5 golova

Koeficijenti (Supersport): Manje @2.30, Više @1.55

MOL Fehervar - Zalaegerszeg

U Kupu Mađarske, MOL Fehervar će u uzvratu četvrtfinala dočekati Zalaegerszeg ili popularnije nazvan ZTE. MOL je u prvom susretu poražen s 2:0 tako da je jasno kako u uzvratu nemaju što previše čekati.

Moraju domaći ići na pobjedu i nastojati što ranije postići pogodak. Prije tih tjedan dana, poraženi su s dva razlike, ali su nešto ranije u sklopu OTP lige pobijedili ZTE s 4:1. Razlika u kvaliteti je vidljiva, razvidno je to i iz pozicija momčadi na tablici nacionalnog prvenstva.

MOL bi trebao iskoristiti prednost domaćeg terena i razliku u kvaliteti te slaviti protiv slabašnog protivnika koji se bori za ostanak u domaćem prvenstvu. Iz tog razlika očekujemo uvjerljivu pobjedu domaćeg sastava.

Prognoza: MOL pobjeđuje s barem dva pogotka razlike

Koeficijenti (Supersport): DA @1.90

Ukupni koeficijenti: @6.992

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!