Košarka

Još jedan Bogdanovićev suigrač pozitivan na koronavirus, Bojanov nalaz negativan

Branimir Korać • četvrtak, 12.03.2020.
Još jedan Bogdanovićev suigrač pozitivan na koronavirus, Bojanov nalaz negativan

Bojan Bogdanović bio je među testiran igračima nakon što je postalo jasno da je Rudy Gobert zaražen koronavirusom. Bojanov test bio je negativan...

Bojan Bogdanović nije bio pozitivan na testiranju na koronavirus tijekom srijede nakon što je potvrđen pozitivan test kod Rudyja Goberta. Jedan je igrač Jazzera bio pozitivan i to Donovan Mitchell.

U Oklahoma Cityju noćas je zavladala panika, igrači su gotovo otjerani s terena neposredno prije podbacivanja lopte, a kada je stigla potvrda da je Gobert pozitivan na koronavirus, NBA liga odmah je zaustavila natjecanje do daljnjeg.

Igrači su odmah testirani u svlačionici, a nakon što je odrađeno 58 testova, jedan je bio pozitivan. Donovan Mitchell također je zarađen koronavirusom.

Gobertu je sada najteže. Nakon konferencije za medije prije dva dana našačlio se i dodirnuo svaki mikrofon iako je to bilo strogo zabranjeno, a igrači su anonimno priznali da je Gobert u svlačionici bio vrlo nepažljiv te dodirivao tuđe stvari i imao bliske kontakte s ostalim igračima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!