Košarka

Koronavirus ima i član Denver Nuggetsa, u NBA ligi zaustavljeni treninzi

Matej Kačan • četvrtak, 19.03.2020.
Koronavirus ima i član Denver Nuggetsa, u NBA ligi zaustavljeni treninzi

NBA franšiza Denver Nuggets je objavila kako član organizacije ima koronavirus nakon što je osjetio simptome te se testirao. Nije precizirano je li zaražena osoba igrač, a nije otkriveno ni ime...

Dvije važne vijesti u vezi koronavirusa i reakcije na isti stižu iz NBA lige. Kroz dan je objavljeno kako je liga odlučila da svih 30 franšiza moraju zatvoriti svoje dvorane i centre za trening te obustaviti svoje aktivnosti.

Igrači ne moraju nužno ostati u gradovima svojih klubova, ali se preporučuje da ne odlaze na putovanja. Kao što je već poznato, NBA liga je zaustavljena otkad je na koronavirus pozitivno testiran Rudy Gobert.

Također, igračima su propisane agresivne i oštre mjere izbjegavanja kontakta s drugim osobama te im se savjetuje da što više ostaju kod kuće.

Potvrđena je i nova zaražena osoba, a radi se o članu organizacije Denver Nuggetsa. Kako prenosi Adrian Wojnarowski, Nuggetsi su objavili da je netko iz franšize zaražen, ali nije precizirano ime niti radi li se o igraču ili zaposleniku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!