Košarka

Ingles: 'Da mogu zaštititi obitelj, a da nikad više ne zaigram, uopće ne bih razmišljao'

Branimir Korać • srijeda, 25.03.2020.
Ingles: 'Da mogu zaštititi obitelj, a da nikad više ne zaigram, uopće ne bih razmišljao'

Igrači Utah Jazza kao i ostalih NBA momčadi van treninga su i prate situaciju s koronavirusom. Jedan od njih je i Joe Ingles...

Joe Ingles stavlja zdravlje ispred svega i tvrdi da bi bio sposoban odmah završiti karijeru ako bi to značilo da je njegova obitelj zaštićena.

"Da mi netko kaže da ne mogu više nikada igrati, a da mogu zaštititi sina od toga, otišao bih, odletio za Australiju i nikada više u životu ne bih odigrao niti jednu utakmicu i bio bih zadovoljan s tim. Sada bih mogao otići iz dvorane, ovako kako sam obučen i otići u zračnu luku. Ne bih imao niti mrvicu dvojbe jer nikada ne bih dopustio da mi obitelj prolazi kroz sve ovo", rekao je Ingles.

Nakon što momčadi krenu s treninzima, Jazzeri će morati riješiti situaciju između Rudyja Goberta i Donovana Mitchella. Naime Mitchell je bio vrlo ljut na Goberta zbog njegovog ponašanja prije nego je shvatio da je pozitivan na koronavirus.

"Uvjeren sam da će sve biti u redu. Čuo sam što je Donovan rekao i na njemu i Rudyju je da to izglade ako osjeća ljutnju. Međutim nemam dvojbu da kada se vratimo treninzima da ćemo ponovno biti kakvi smo bili. Uvjeren sam da ćemo biti potpuno dobro i da će kemija biti dobra. Bili smo poznati u ligi kao vrlo prisna sredina i uvjeren sam da ćemo takvi i ostati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!