Košarka

Jamal Crawford čeka povratak u NBA: 'Treniram kao da igram'

Matej Kačan • subota, 28.03.2020.
Jamal Crawford čeka povratak u NBA: 'Treniram kao da igram'

NBA veteran i bivši osvajač nagrade za šestog igrača sezone Jamal Crawford ni s 40 godina nije odustao od igranja pa trenira i čeka poziv neke od ekipa...

Svaki NBA obožavatelj i romantik poznaje lik i djelo Jamala Crawforda. Prototip modernog šestog igrača kojem je primarni posao zabijanje koševa s postavama s klupe napunio je 40 godina, ali i dalje ne odustaje od igranja.

Crawford je slavu stekao kao mlada zvijezda Bullsa i Knicksa, ali i prvi igrač s klupe LA Clippersa dok njegovu ulogu nije preuzeo Lou Williams koji i danas oduševljava navijače Clippersa. Prošle sezone je Crawford igrao za Sunse gdje je bilježio osam poena za gotovo 19 minuta na terenu.

No imao je bljeskova poput 51 poena Dallasu u travnju 2019. godine. Te brojke nisu bile dovoljne da ga ijedna ekipa potpiše na ljeto pa je već mjesecima bez kluba, ali i dalje ne odustaje.

"Treniram kao da igram, strpljivo čekam da mi netko pruži još jednu priliku", rekao je Crawford u ESPN-ovoj emisiji. Igrač takvog driblinga i šuta svakako bi bio dobra pomoć u doigravanju za ekipe koje pucaju na najviše ciljeve, ali je trenutno njegova sudbina, kao i sudbina cijele NBA sezone pod upitnikom zbog koronavirusa.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!