Košarka

Gasol: 'Bilo bi sjajno kada bih završio karijeru u Lakersima, ali nije se ukazala prilika'

Branimir Korać • subota, 09.05.2020.
Gasol: 'Bilo bi sjajno kada bih završio karijeru u Lakersima, ali nije se ukazala prilika'
Foto: Pixsell

Pau Gasol dobar dio karijere proveo je u Los Angeles Lakersima gdje je igrao vrlo važnu ulogu. Sada je na kraju karijere, volio bi za kraj igrati opet u dresu Lakersa, ali nije uvjeren da je to realna opcija...

Zbog problema s ozljedom stopala lijeve noge, Pau Gasol nije odigrao već dugo nijednu utakmicu, imao je ugovor s Portland Trail Blazersima, ali nije se oporavio na vrijeme i ugovor je raskinut.

Sada mu je prvenstveno želja pokušati se još jednom vratiti, ali nedavno je izjavio kako je mirovina nešto o čemu ozbiljno razmišlja.

"S ovim procesom oporavka i ozljedom s kojom se borim više od godinu dana, neizbježno je razmišljati o mirovini. Osim toga treba uzeti u obzir i da ću uskoro imati 40 godina stoga to nije nešto nerealno."

Danas priznaje kako bi volio karijeru završiti u dresu Los Angeles Lakersa iako je i sam svjestan kako se to ne čini posebno izglednim.

"Nije da sam imao previše prilika o tome razmišljati, ali je nešto što mi je prošlo kroz glavu. Bilo bi sjajno kada bi zadnju sezonu u karijeri odradio u dresu Lakersa, međutim nikada mi nešto takvo nije ozbiljnije predočeno. Imam sjajan odnos s Jeanie Buss i kompletnom organizacijom, uvijek će mi puno značiti, ali ne znam koliko je to realno", priznaje Gasol.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAPau Gasol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!