Košarka

Kukoč: 'Drago mi je što je Posljednji ples gotov, primio sam više poziva nego ikad'

Matej Kačan • petak, 22.05.2020.
Kukoč: 'Drago mi je što je Posljednji ples gotov, primio sam više poziva nego ikad'
Foto: Pixsell

Proslavljeni hrvatski košarkaš Toni Kukoč ne uživa baš u svjetlu reflektora zbog dokumentarca o Bullsima pa je otkrio da je u razgovoru s Jordanom kazao da mu je drago što je serija gotova...

Završio je Posljednji ples, dokumentarac o pohodu na šesti naslov Chicago Bullsa u sezoni 1997/98. No dokumentarac je ipak najviše o Michaelu Jordanu, a njegovu osobnost i ostale aktualnosti oko dokumentarca je za grčke medije komentirao i Toni Kukoč.

"On se prema svima odnosio isto, ni prema meni nije bio ništa drugačiji. Tjerao nas je do naših krajnjih granica, i to zbog jako dobrog razloga U našoj su ekipi očekivanja i ciljevi uvijek bili najviši i ne može to podnijeti bilo tko. U jednoj momčadi postoji hijerarhija i svatko mora znati svoje mjesto", objašnjava Kukoč koji usprkos tome nema problema s Jordanom i dovoljno ga cijeni da za njega nema dileme tko je najveći ikad.

"Pitanje tko je najveći je vrlo lako. Jordan je košarku globalizirao. LeBrona je teško uspoređivati s osamdesetima kad su vladali Magic i Bird, ali prednost svakako dajem Jordanu jer mislim da bi bio najbolji u svakoj eri."

Nakon dokumentarca su u medijima izašle mnoge kontroverze pa je na prikaz sebe oštro reagirao Horace Grant. Pojavili su se i navodi da je i Scottie Pippen užasno ljut na Jordana zbog slike o sebi. Kukoča u dokumentarcu i nije bilo previše, ali on to Jordanu ne zamjera, čak su nedavno i razgovarali.

"Zvao sam Jordana prije par dana i rekao sam mu da sam sretan što je Posljednji ples gotov jer sam u zadnjih tri tjedna primio više poziva nego u 20 godina", završio je Kukoč koji očito baš i ne uživa u medijskoj pozornosti. Možda je i to razlog što nije bio baš previše zastupljen u dokumentarcu.

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!