Nogomet

Petrović: 'Dugo smo se pripremali za ovaj susret, a onda se ukazao dotični kojem neću ni ime spomenuti'

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.06.2020.
Petrović: 'Dugo smo se pripremali za ovaj susret, a onda se ukazao dotični kojem neću ni ime spomenuti'
Foto: Pixsell

Rijeka je otišla u finale Kupa, a Osječani su ogorčeni na suđenje Igora Pajača koji je napravio nekoliko ozbiljnih pogrešaka...

Sportski direktor Osijeka Alen Petrović nije skrivao ljutnju nakon teške večeri na Rujevici i lošeg suđenja koje je izravno utjecalo na konačan ishod i prolazak Rijeke u finale Kupa.

Od nesankcioniranja Lončara u petoj minuti pa do isključenja iz samo sucu znanih razloga Kleinheislera pa do mekanog penala za domaćina, nizao je Pajač velike pogreške i utjecao na tijek događanja.

"Bilo je jadno, sramotno smo pokradeni. Mnogi su gledali ovu utakmicu, a dobio sam poruka iz Hrvatske, Njemačke, Italije, BiH, sa svih strana više nego kada smo izbacili PSV. Dva i pol mjeseca čekali smo na povratak nogometa i umjesto da pričamo o igri, Bočkajevim golovima, svi pričamo samo o suđenju. Dugo smo se pripremali za ovaj susret, a onda se ukazao dotični kojem neću ni ime spomenuti. Zašto ne spomenuti njegovo prezime, trebao bi si maknuti onu kvačicu", ljutio je govorio Petrović za Sportske novosti.

Petrović i svi Osječani ne mogu se pomiriti s onim što se događalo na Rujevici, bilo je tu i teških riječi i disciplinskom sucu neće biti nimalo lako provući će kroz sve što se događalo i donositi odluke.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!