Tenis

Zverev: 'Duboko se ispričavam svima koje sam ugrozio igranjem na turniru'

Matej Kačan • ponedjeljak, 22.06.2020.
Zverev: 'Duboko se ispričavam svima koje sam ugrozio igranjem na turniru'
Foto: Pixsell

I Alexander Zverev je negativan na koronavirus, ali je svejedno objavio kako ide u samoizolaciju. Također, Zverev se ispričao svima te je zaraženima poželio brz oporavak...

Svoje rezultate noćnog testiranja u Zadru nakon što je objavljeno da je Adria Tour kontaminiran koronavirusom je dobio i Alexander Zverev. Srećom, on nije doživio sudbinu Grigora Dimitrova i Borne Ćorića te je negativan, ali će ipak u samoizolaciju što je i objavio na Instagramu.

Upravo sam primio vijesti da smo se moj tim i ja testirali negativno na COVID-19. Duboko se ispričavam svima koje sam potencijalno stavio u rizik igrajući na ovom turniru. Nastavit ću se pridržavati mjera samoizolacije koje su mi propisali liječnici. Kao dodatna mjera preventive, moj tim i ja ćemo se nastaviti testirati. Svima koji su zaraženi želim brz oporavak", poručio je Zverev preko svojih društvenih mreža.

Tako će i njemački tenisač slijediti primjer Rubljova i Marina Čilića koji će također u dvotjednu samoizolaciju iako su i oni negativni. Dodajmo tome da je u Zadru pozitivno na koronavirus petogodišnje dijete koje je navodno u rodu s vlasnikom restorana gdje su tenisači u Zadru zalazili.

p>FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!