Košarka

Repeša blizu preuzimanja klupe talijanskog prvoligaša

Matej Kačan • utorak, 23.06.2020.
Repeša blizu preuzimanja klupe talijanskog prvoligaša

Nakon što je u zadnji trenutak "izvisio" kao kandidat za preuzimanje klupe Fortituda iz Bologne, Jasmin Repeša je blizu preuzimanja jednog drugog člana Serie A, Pesara...

Prema pisanju poznatog talijanskog košarkaškog portala Sportando, hrvatski košarkaški stručnjak Jasmin Repeša je na rubu preuzimanja klupe Pesara. Repeša je bio u uskom krugu kandidata za klupu Fortituda iz Bologne, ali je otpao u zadnji trenutak.

No ipak će se vratiti u Italiju, i to u najgoru ekipu Serie A prošle sezone. Pesaro je u trenutku prekida imao omjer 1-19 te ga je samo prekid i koronavirus spasio od ispadanja u drugi razred talijanske košarke, tako da Repeša neće imati lagan posao.

Sportando je dodao da je Repeša u posljednjih godinu dana bio stalni kandidat za povratak u Italiju jer je bio blizu Trsta, Dinamo Sassarija i Fortituda, ali se ipak čini da će se vratiti u Serie A.

Ovo će 59-godišnjem stručnjaku biti četvrti klub i treći povratak u Italiju jer je u toj zemlji već vodio Fortitudo, Lottomaticu iz Rima, Benetton i Armani Milano.

FOTO: Srđan Ilić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!