Košarka

Jurić: 'Ne sviđa mi se pravilo s pet izmjena'

Matej Kačan • utorak, 23.06.2020.
Jurić: 'Ne sviđa mi se pravilo s pet izmjena'

Trener Verone Ivan Jurić je nakon pobjede nad Cagliarijem dao svoj sud o novom normalnom u nogometu i prilagođenom pravilu koje sad trenerima dopušta pet izmjena na utakmici...

Verona hrvatskog trenera Ivana Jurića nadmašuje sva očekivanja ove sezone te je u borbi za Europu, a Jurićeva ekipa je na pravom putu nastavila i nakon pauze pobjedom nad Cagliarijem. Jurić je u toj utakmici iskoristio tek tri izmjene od mogućih pet te je priznao kako mu se više sviđa staro pravilo od tri promjene prije korone.

"Protiv Cagliarija sam iskoristio samo tri izmjene. Ne sviđa mi se pet izmjena, ne uzbuđuje me to, čak i ako su od pomoći. Možete promijeniti pola ekipe, i ako imate fantastičan roster, naravno da se utakmica promijeni. Postoje određene pozicije i uloge koje ne želim dirati i mijenjati ako tijekom utakmice zadobiju moje povjerenje", kazao je Jurić.

Jurić nastavlja borbu za Europu u kojoj je jako tijesno s Milanom i Napolijem, a baš protiv Napolija u 19:30 ima domaću utakmicu kojom bi mogao skočiti na visoko šesto mjesto u slučaju pobjede nad direktnim konkurentom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!