Nogomet

Kutak za kladioničare: Benfica i Porto moraju ući u pobjednički niz

Branimir Korać • ponedjeljak, 29.06.2020.
Kutak za kladioničare: Benfica i Porto moraju ući u pobjednički niz

Ponedjeljak kao i obično donosi nešto skromniju sportsku ponudu pa nam je tako u fokusu portugalsko prvenstvo i borba za naslov prvaka između Porta i Benfice...

Pacos Ferreira - Porto

Porto i Benfica vode žestoku borbu za naslov prvaka Portugala u kojoj su i jedni i drugi prosuli puno toga. Nekako se čini da se Porto prije stabilizirao i to mu je donijelo i vodeću poziciju na ljestvici s tri boda prednosti. Još uvijek to nije ona dominacija pa se omakne kiks poput onog prije dva kola kod posljednjeplasiranog Rio Avea, ali Porto ipak polako dolazi k sebi. Slijedi mu gostovanje kod Pacos Ferreire koja je u sredini ljestvice i neopterećena nakon što je s tri pobjede u zadnja četiri kola praktički osigurala ostanak u ligi.

Prognoza: Pobjeda Porta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Pacos Ferreire 9.00, neriješeno 4.50, pobjeda Porta 1.50

Maritimo - Benfica

Benfica je u još većim problemima nego Porto i ima samo dvije pobjede u zadnjih 12 susreta. Da je situacija kao u ranijim sezonama kada su Porto i Benfica uredno rješavali svoje protivnike, Porto bi već daleko odmaglio i riješio pitanje prvaka. Srećom za Benficu niti glavni konkurent nije "sav svoj" i još uvijek je živa u borbi za naslov prvaka. No mora početi pobjeđivati u serijama i to što je prije moguće. Danas joj igra samo i jedino pobjeda u gostima kod Maritima koji se borbi za opstanak. Benfica ima kvalitetu za to i morala bi je iskoristiti.

Prognoza: Pobjeda Benfice

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Maritima 7.50, neriješeno 4.50, pobjeda Benfice 1.55

Getafe - Real Sociedad

Getafe i Real Sociedad zaključit će 32. kolo španjolskog prvenstva važnim dvobojem u kojem je sve moguće. Ipak, čini se kako se nećemo nagledati golova, važan susret mogao bi ostaviti traga na igračima koji se u obje momčadi muče s realizacijom u dosadašnjem dijelu nastavka sezone. Getafe je tako u ova četiri kola upisao tri remija i poraz uz ukupno postignuta tri gola dok je Real Sociedad ubilježio tri poraza i remi uz dva postignuta gola. Stanka je definitivno ostavila traga i momčadi koje su bile u igri za Ligu prvaka tako su pale i sada im visi i Europa.

Prognoza: Manje od 3 gola

Koeficijenti (Supersport): Manje od 3 gola 1.50, 3 ili više golova 2.40

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!