Košarka

Victor Oladipo bi ipak mogao igrati u nastavku NBA lige

Matej Kačan • utorak, 14.07.2020.
Victor Oladipo bi ipak mogao igrati u nastavku NBA lige

Iako je prije nekoliko dana javljena vijest da bek Indiana Pacersa Victor Oladipo neće nastupiti po nastavku NBA lige u Orlandu, igrač sudjeluje u pripremama za igru pet na pet s ekipom i mogao bi igrati...

Ako je vjerovati novinarima bliskim NBA ligi i momčadima, bek Indiana Pacersa Victor Oladipo možda će ipak igrati u nastavku lige u Orlandu. Oladipo sudjeluje u dosta jakim momčadski treninzima i igri pet na pet te bi se ipak mogao odlučiti na nastup.

Sam Oladipo je početkom mjeseca kazao kako neće nastupiti jer mu je fokus na oporavku od brojnih ozljeda i hrđe. Podsjećamo, Oladipo se početkom godine vratio na terene nakon više od godinu dana, ali mu se zbog koronavirusa dogodila nova velika pauza odmah po povratku te je strah od novog opterećenja velik.

Zato je prvotni plan bio da Oladipo s ekipom dođe u Orlando, bude uz suigrače, ali da se posveti oporavku, ali ipak izgleda da će nastupiti za svoju ekipu. Ako nastupi i bude pravi, sigurno će biti velika pomoć svojim Pacersima koji su trenutno peta ekipa Istoka na istom omjeru kao i Philadelphia, a dvije pobjede iz Miami Heata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!