Košarka

Aktualni prvaci lako s Lakersima, sjajni Warren napunio koš Sixersa

Branimir Korać • nedjelja, 02.08.2020.
Aktualni prvaci lako s Lakersima, sjajni Warren napunio koš Sixersa

Odigrana su još tri susreta u NBA ligi u subotu, a samo jedan je okončan jednoznamenkastom razlikom i to onaj između Pacersa i Sixersa...

Los Angeles Lakersi doputovali su u Orlandu samo s jednim ciljem - osvojiti titulu. No protiv branitelja naslova koji je danas ipak slabiji nego što je to bilo u prošlogodišnjem finalu, nisu ličili na sebe i nisu imali rješenje.

Pomalo nevjerojatno zvuči, ali ovo je čak 12. pobjeda Raptorsa u nizu protiv Lakersa. Zadnji put Lakersi su ih svladali još davne 2014. godine i to u produžetku sa 129:122. Tada ih je predvodio s triple-doubleom Kobe Bryant, a nakon toga krenula je serija od 12 uzastopnih pobjeda računajući i onu jednu predsezonsku iz 2015.

Sjajnu utakmicu odigrao je Kyle Lowry koji je upisao 33 poena (5/9 trica), 14 skokova (najviše u karijeri) i šest asistencija, OG Anunoby ubacio je 23 poena, a Fred VanVleet 13 poena uz 11 skokova.. Kod Lakersa LeBron James ubacio je 20 poena uz deset skokova i pet asistencija dok je <>Kyle Kuzma dodao 16 poena.

Sjajnu utakmicu odigrali su Pacersi protiv Philadelphije te su je svladali sa 127:121. Dogodilo se puno toga što spada u neuobičajene stvari pa je tako TJ Warren odigrao utakmicu života i nosio Pacerse do pobjede.

Warren je bio vruć i zatrpavao je koš Sixersa iz svih pozicija. U prvoj četvrtini je ubacio 19 poena i izjednačio rekord franšize, susret je završio s 53 poena što mu je najviše u karijeri kao i trica 9/12.

Uoči zadnje četvrtine imali su Sixersi vodstvo, ali nakon što su u trećoj dionici ubacili deset poena, Pacersi su u četvrtoj bili na čak 46 poena.

Uz Warrena istaknuli su se s po 15 poena Aaron Holiday (deset asistencija i Victor Oladipo (sedam skokova). Kod Phile Joel Embiid ubacio je 41 poen uz 21 skok, Tobias Harris 30 poena uz osam skokova, a Ben Simmons 19 poena uz 13 skokova.

Bojan Bogdanović jako nedostaje Jazzerima i to se vidjelo u susretu protiv Thundera. Okalhoma City slavio je sa 110:94 što je mala razlika u odnosu na ono što je bilo viđeno većim dijelom susreta. Imao je Thunder i 29 poena viška te je Jazz samo smanjio ogroman zaostatak.

Kod pobjednika Shai Gilgeous-Alexander ubacio je 19 poena uz šest asistencija, Chris Paul 18 poena uz sedam skokova i asistencija, a Steven Adams 16 poena uz 11 skokova. Kod Jazza Donovan Mitchell upisao je 13 poena, a Mike Conley 12.

NBA:
Toronto Raptors - Los Angeles Lakers 107:92
Indiana Pacers - Philadelphia 76ers 127:121
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz 110:94

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!