Tenis

Nick Kyrgios odustao od nastupa na US Openu i još jednom prozvao igrače

Mihaela Bradovski • nedjelja, 02.08.2020.
Nick Kyrgios odustao od nastupa na US Openu i još jednom prozvao igrače

Nick Kyrgios definitivno je odustao od nastupa na US Openu i pitanje je kada će uopće biti na terenu. Dok je situacija ovakva, Kyrgios nema namjeru igrati...

Pandemija koronavirusa i dalje divlja svijetom, a Nick Kyrgios nema namjeru za to vrijeme uživati u teniskim mečevima i masno zarađivati. Kyrgios je jedan od najžešćih kritičara održavanja velikih natjecanja u ovo vrijeme i već je bilo najavljivano kako će jako teško doći u New York.

"Neću igrati na US Openu ove godine. Boli me što neću nastupiti na jednom od najvećih svjetskih sportskih stadiona, ali radim to zbog ljudi, mojih Australaca i desetaka tisuća Amerikanaca koji izgubili živote. To je moja odluka", rekao je Kyrgios.

Kyrgios je još jednom podsjetio kako se igrači moraju ponašati odgovorno i napraviti sve za sigurnost svih.

"Stanimo na trenutak i sjetimo se što je važno, a to su zdravlje i sigurnost zajednice. Možemo ponovno podići naš sport i ekonomiju, ali ljudski život ne možemo vratiti. Nemam problema s tim što se US Open igra i na igračima je da odluče hoće li tamo nastupiti ili ne sve dok se svi ponašaju odgovorno i sigurno. Ne možete plesati po stolovima i organizirati kojekakve ekshibicije. To je sebično, ponašajte se odgovorno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!