Nogomet

Depay: 'Spreman sam za Juventus'

Matej Kačan • ponedjeljak, 03.08.2020.
Depay: 'Spreman sam za Juventus'

Krilni napadač Lyona Memphis Depay je potvrdio da se oporavio od svoje ozljede te da je spreman za uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa...

Prije završnog turnira Lige prvaka se imaju odigrati zaostali uzvratni susreti osmine finala, a u uzvratu će prednost od 1:0 protiv Juventusa braniti Lyon. Francuzi će biti ojačani za Memphisa Depayja koji se za vrijeme pauze oporavio od ozljede.

"Pobjeda u prvoj utakmici protiv Juventusa je bila prva utakmica koju sam pogledao nakon ozljede i vidio sam timski dug koji me usrećio. Juve nije igrao dobro. No sad je situacija potpuno drukčija. Igrali su više utakmica od nas i mnogo je faktora sad potpuno drukčije od normalnog. No to mi je omogućilo da igram u Ligi prvaka. Spreman sam i to je sve što o tome mogu reći", najavio je Depay.

On smatra da Lyon može iznenaditi Juventus i proći na završni turnir, a i tamo može igrati sa svakim na jednu utakmicu.

"S novim pravilima svatko može biti favorit. Znate da se igra na jednu utakmicu, i Juventus ima nekoliko iskusnih igrača koji znaju igrati finala. Mi imamo mnogo mladih igrača koji nemaju iskustva pritiska igranja finala u Ligi prvaka. Vidjet ćemo, ja znam da smo vrlo željni i da definitivno nismo uplašeni", završio je Memphis.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!