Nogomet

Varane nakon očajnog nastupa: 'Ovo je moj poraz, moram to prihvatiti'

Branimir Korać • subota, 08.08.2020.
Varane nakon očajnog nastupa: 'Ovo je moj poraz, moram to prihvatiti'

Real Madrid oprostio se od Lige prvaka, a oba pogotka Manchester Cityja bili su pokloni neprepoznatljivog Raphaela Varanea...

Raphael Varane odigrao je vjerojatno svoju najlošiju utakmicu u karijeri ako gledamo važnost i način na koji su kažnjavane njegove pogreške. Međutim nije bježao od mikrofona, dapače.

"Htio sam se pojaviti ovdje jer je ovo moj poraz i moram to prihvatiti. Ja sam odgovoran za ovaj poraz. Dobro smo se pripremili, ali kaznili su te pogreške. Žao mi je zbog mojih suigrača", govorio je Varane.

Bio je to loš dan za Varanea koji priznaje kako su mu se takve stvari događale vrlo rijetko u karijeri.

"Tijekom susreta sam se dobro osjećao, možda smo u početku previše riskirali i za to smo kažnjeni. Cijenim podršku koju sam dobio od suigrača, nisu mi se ovakve situacije često događale tijekom karijere. Postoje dijelovi terena gdje su pogreške jako skupe."

Varane priznaje da ga čeka teška noć, ali već gleda u budućnost, želi se vratiti još jači.

"Ne trebamo previše pričati, svi znaju da mi je jako žao i moram to prihvatiti. Morate imati karakter da se vratite još jači, a već o tome razmišljam. Bit će teška i komplicirana noć, ali ja sam borac, izgubili smo i ja sam podbacio. Ne mogu biti sretan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!