Nogomet

Suarez cijeni Bayern: 'Svi u jednoj utakmici imaju šanse, bit će to 50:50 susret'

Branimir Korać • nedjelja, 09.08.2020.
Suarez cijeni Bayern: 'Svi u jednoj utakmici imaju šanse, bit će to 50:50 susret'

Barcelona se pridružila onima koji su izborili mjesto u četvrtfinalu Lige prvaka. Tamo je čeka težak posao, igrat će protiv Bayerna...

Barcelona je osigurala vizu za Lisabon, slavila je 3:1 u uzvratu protiv Napolija i nije si dopustila nove neugodnosti. Nakon gubitka naslova prvaka Španjolske, preostalo je boriti se za trofej Lige prvaka, a Napoli je bio prva stepenica na tom putu.

"To je ono što smo željeli. Dva tjedna smo se pripremali za ovu utakmicu, znali smo kakve teškoće nosi sa sobom. Bilo je trenutaka u kojima su nam otežavali posao, ali uspjeli smo. Moramo iskoristiti naredne dane za odmor i razmišljati o Bayernu", istaknuo je Luis Suarez.

Barceloni je puno pomoglo to što je ona došla prva do pogotka.

"Prvo smo se uplašili, ali onda smo ipak prvi došli do pogotka. Njihov pogodak unio bi neizvjesnost, ali mislim da smo dobro iskontrolirali dvoboj. Poveli smo 3:0, a njihov pogodak samo je doveo do većeg opreza kod nas. Znali smo što trebamo napraviti u drugom poluvremenu."

Protiv Bayerna bit će jako teško, Bavarci su odmorniji, svježiji i vrlo kvalitetni.

"Svi u jednoj utakmici imaju šanse, bit će to 50:50 susret. Bayern je sjajan protivnik, kandidat je za titulu, ali ovo je 11 na 11 u 90 minuta."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!