Nogomet

Pervan strijelac u remiju Širokog i Veleža

Matej Kačan • utorak, 11.08.2020.
Pervan strijelac u remiju Širokog i Veleža
Foto: Pixsell

Hercegovački dvoboj u sklopu trećeg kola BiH Premijer lige su u Širokom Brijegu odigrali istoimeni domaćin i mostarski Velež, a sve je završilo podjelom bodova nakon 2:2 remija...

Nogometaši Širokog Brijega ipak nisu s tri pobjede u nizu savršeno ušli u novu sezonu BiH Premier lige. U 3. kolu su kod kuće dočekali Velež iz Mostara te su vodili s 2:0, ali je niz pobjeda prekinut remijem.

Nakon 43 minute i dobrog prvog dijela za Široki se činilo da je sve riješeno, a strijelci su bili Jurilj i bivši igrač Splita i Osijeka Marko Pervan. No Velež je u nadoknadi prvog poluvremena smanjio, a onda i postavio 2:2 u 67. iz penala.

Široki je tako drugi na tablici sa sedam bodova, dok je prvi Željezničar s maksimalnih devet bodova. Velež je peti s po pobjedom, remijem i porazom. Pervanu je ovo bio tek šesti ligaški nastup za Široki u koji je stigao iz Boteva.

Iz Bugarske je Pervan stigao u Široki u veljači, ali mu je nakon samo tri nastupa prekinuta sezona zbog koronavirusa. No 24-godišnji veznjak je u sva tri nastupa u novoj sezoni standardan član momčadi, a sad je došao i do svog drugog gola nakon prvijenca u debiju protiv Borca.

BiH Premijer liga, 3. kolo:
Široki Brijeg - Velež 2:2

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!