Nogomet

Choupo-Moting: 'Kada sam ulazio, pomislio sam 'ne možemo izgubiti, ne možemo na ovaj način kući''

Mihaela Bradovski • srijeda, 12.08.2020.
Choupo-Moting: 'Kada sam ulazio, pomislio sam 'ne možemo izgubiti, ne možemo na ovaj način kući''

Eric Maxim Choupo-Moting bio je Tuchelov adut s klupe, ušao je u pravo vrijeme i postigao pogodak za polufinale Lige prvaka...

Parižani su već jednom nogom bili van polufinala, ali nisu se predali i u zadnjim minutama uspjeli su ne samo poravnati, već i doći do preokreta. Pobjednički pogodak u sudačkoj nadoknadi postigao je Eric Maxim Choupo-Moting.

"Bila je to luda utakmica, teška utakmica protiv teškog protivnika. Nije bilo lako iako je Neymar imao sjajnu utakmicu. Kada sam ulazio, pomislio sam 'ne možemo izgubiti, ne možemo na ovaj način kući'. Imao sam veliko povjerenje i u sebe i u suigrače", govorio je Kamerunac nakon susreta.

Choupo-Moting ističe kako je samopouzdanje unutar momčadi veliko i da igrači vjeruju u veliki rezultat.

"Imali smo dobar osjećaj, uživamo i na terenu i van njega. Osvojili smo ove sezone četiri trofeja, ali ovaj nam je najvažniji. Vjerujemo u sebe, svi znaju da imamo individualce svjetske klase, ali želimo pokazati kako smo prava momčad. Jako sam sretan što smo to uspjeli u ovom susretu."

Ono što u Parizu uistinu žele već godinama je trofej pobjednika Lige prvaka.

"Nikada to nismo uspjeli, a s ovako sjajnom momčadi moraš imati takvu ambiciju. Dat ćemo sve od sebe u sljedećoj utakmici i nastavit ćemo vjerovati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!