Nogomet

Simeone: 'Nema izlika, pošteno smo ispali'

Matej Kačan • petak, 14.08.2020.
Simeone: 'Nema izlika, pošteno smo ispali'

Poraz i ispadanje od Atletico Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka su prokomentirali trener Atletica Diego Simeone i njegov veznjak Saul koji su priznali da su Nijemci zasluženo prošli...

Tužan, ali ne i ljut ili pretjarano razočaran bio je nakon susreta Atletica i Leipziga Diego Simeone. On je svjestan da je Leipzig bio bolja momčad, ali je i ponosan na svoju ekipu koja je uopće stigla do četvrtfinala nakon izbacivanja Liverpoola.

"Dali smo sve od sebe, bilo nam je teško u duelima, a oni su bili i brži. Bila je to duga godina s tih 60 dana pauze, a onda i s pritiskom povratka u Ligu prvaka. Imali smo tjedan dana odmora prije treninga. Nismo uspjeli igrati na način na koji smo htjeli. Leipzig mi se svidio, imali su veliku odlučnost, entuzijazam i svježinu. To nas je koštalo, ali nema izlika", kazao je trener Atletica.

Atletico je ionako počinio veliko iznenađenje kad je uopće prošao do četvrtfinala jer je na tom putu u osmini morao izbaciti branitelja naslova Liverpool.

"Dali smo sve od sebe i došli do četvrtfinala. Ispadamo pošteno i moramo čestitati protivniku", kazao je Simeone, a nastavio je njegov igrač Saul:

"Protivnik nam je bio superioran u mnogim fazama igre. Bili smo vrlo uzbuđeni, navijači su zaslužili više. Imali smo tračak nade i iskreno nam je žao", ispričao se navijačima Saul za kraj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!