Nogomet

Koke: 'Moramo čestitati protivnicima, bili su bolji'

Matej Kačan • petak, 14.08.2020.
Koke: 'Moramo čestitati protivnicima, bili su bolji'

Vezni igrač Atletico Madrida Koke je u izjavi nakon utakmice protiv Leipziga priznao da je njemačka momčad bila bolji protivnik na terenu te da je njegova ekipa zasluženo ispala...

Slično kao i njegov trener Diego Simeone i suigrač Saul, i veznjak Atletico Madrida Koke se nakon susreta nije zavaravao pa je priznao da je Leipzig bio bolji i da zasluženo ide dalje.

"Bili su bolji, nisu nam dopustili da izjednačimo njihov intenzitet. Cijelo vrijeme su bili bolji, imali su posjed, bili su brži s više intenziteta. Kad je netko bolji, daš sve od sebe i ako ne uspije, moraš čestitati protivniku i osvrnuti se na sebe", kazao je Koke.

Atletico je dobio tračak nade kad je Joao Felix izjednačio ne bi bilo nerealno da je tad pao i drugi gol za Španjolce pa bi gledali drugu priču, ali se to nije dogodilo i Leipzig ide dalje.

"Kad smo bili bolji pri 1:1 je došao njihov drugi gol. Na terenu ima razdoblja kad ste bolji i kad ste lošiji. Kad hladne glave analiziramo utakmicu ćemo vidjeti gdje nismo uspjeli i što nam je nedostajalo. Moramo se ustati i pokušati ponovo sljedeće sezone. Nismo imali sreće kod drugog gola, to je nogomet. Bili smo uzbuđeni zbog Lige prvaka, ali moramo ustati kao što to uvijek činimo", završio je veznjak Atletica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!