Nogomet

Majer: 'Nismo se nadali tako velikom rezultatu, ali vjerovao sam u pobjedu jer znam koliko smo kvalitetni'

Mihaela Bradovski • petak, 04.09.2020.
Majer: 'Nismo se nadali tako velikom rezultatu, ali vjerovao sam u pobjedu jer znam koliko smo kvalitetni'
Foto: Pixsell

Lovro Majer odigrao je briljantnu utakmicu protiv Grčke. Postigao je dva pogotka i povlačio konce u napadu, samo je potvrdio da je ovo njegova sezona i da igra u sjajnoj formi.

Hrvatska je pregazila Grčku s ogromnih 5:0, upisana je visoka pobjeda koju e samo rijetki mogli očekivati. Lovro Majer nije očekivao baš ovako visoku pobjedu, ali je vjerovao u sebe i svoje suigrače.

"Nismo se nadali toliko velikom rezultatu, ali vjerovao sam u pobjedu jer znam koliko smo kvalitetni. Ovako velik rezultat mislim da nitko nije očekivao, ali isto tako niti jednom nisam posumnjao u nas i vjerovao sam da ćemo pokazati koliko smo ustvari dobri."

Nakon lošeg starta u kvalifikacije, mladi Vatreni imali su posebnu želju pokazati da vrijede više od trenutnog stanja na ljestvici.

"Ta želja je ovdje bila prisutnija nego u nekim drugim utakmicama jer smo puno i međusobno pričali nakon tog lošeg starta. Nismo krenuli u kvalifikacije onako kako smo očekivali, ali ovdje smo u biti pokazali koliko vrijedimo. Idemo okrenuti ovu situaciju u svoju korist i izboriti Euro."

Slijedi Češka od koje je Hrvatska izgubila 2:1 kod kuće.

"Svima nam je žao kako smo izgubili tu utakmicu u Velikoj Gorici. Većim dijelom utakmice smo bili bolji, a na kraju smo na neke glupe greške sami sebe pobijedili. S tom utakmicom smo si zakomplicirali neke stvari, ali vraćamo se."

FOTO: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!