Tenis

Thiem: 'Iskoristio sam sve svoje šanse protiv Čilića'

Matej Kačan • nedjelja, 06.09.2020.
Thiem: 'Iskoristio sam sve svoje šanse protiv Čilića'

Austrijski tenisač Dominic Thiem bio je zadovoljan nakon svoje pobjede u trećem kolu US Opena kojom je iz turnira izbacio Marina Čilića te se plasirao u osminu finala...

Nakon što je u trećem kolu US Opena izbacio Marina Čilića, austrijski tenisač Dominic Thiem je bio svjestan toga koliko je precizno i nemilosrdno iskoristio sve što mu je Hrvat nudio, pogotovo u prva dva seta.

"Mislim da je moj dobar početak bio više zbog Marina, imao je dva teška seta i bio je sporiji na početku. Iskoristio sam sve šanse i to je bila dobra pobjeda protiv velikog prvaka. Sigurno je da će mi dati još poticaja", kazao je Thiem.

Thiem je sjajno počeo, ali se onda Marin vratio u meč u trećem setu te je imao šanse da u četvrtom ostvari break i ode u peti set. No Austrijanac je uspio u svom naumu, iako i dalje nije u idealnoj formi.

"Još nisam na 100 posto. Moramo podići svoj nivo igre ako želim ići dalje. Inače sam sposoban to učiniti na Grand Slamovima i nadam se da ću isto uspjeti i ovdje", kazao je drugi nositelj turnira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!