Nogomet

Lenglet: 'Patili smo, pojeli su nas u duelima, agresivnosti i tehnički, ali znali smo da neće izdržati'

Branimir Korać • srijeda, 09.09.2020.
Lenglet: 'Patili smo, pojeli su nas u duelima, agresivnosti i tehnički, ali znali smo da neće izdržati'

Branič Barcelone Clement Lenglet otvoreno je priznao kako je Francuska bila dobrih pola sata u problemima protiv Hrvatske, ali se ipak uspjela podići kada je Hrvatska pala...

Hrvatska je odigrala jako dobro u najvećem dijelu prvog poluvremena, ali Francuska je reagirala na kraju i došla do preokreta u samoj završnici prvog dijela. U nastavku susreta Francuska je nakon hrvatskog izjednačenja ponovno imala odgovor i upisala je pobjedu.

"Kako objasniti to što se utakmice stalno okreću na našu stranu?Ne predajemo se, tehnički smo vrlo kvalitetni, prema naprijed imamo igrače koji su sposobni stvoriti razliku i individualno i momčadski kada napadaju", kaže Clement Lenglet.

Lenglet priznaje da je Francuska imala ogromnih problema.

"Patili smo. Patili smo puno u vodnih 30-35 minuta, pojeli su nas u duelima, agresivnosti, tehnički. Čak i u tim trenucima smo se držali, spriječili raspad i čekali na naš trenutak. Znali smo da neće izdržati u tom ritmu 45 minuta, a kada su pali, bili smo spremni kazniti ih. To je ta kvaliteta francuske reprezentacije", dodaje Lenglet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!