Nogomet

Dinamu sude Nijemci, Osijeku Španjolci, a Hajduku Portugalci

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.09.2020.
Dinamu sude Nijemci, Osijeku Španjolci, a Hajduku Portugalci
Foto: Pixsell

Poznati su suci za ovotjedne europske utakmice. Dinamo gostuje kod Ferencvarosa, Hajduk kod Renove, a Osijek dočekuje Basel...

Uefa je odredila suce za ovotjedne susrete u kvalifikacijama Lige prvaka i Europske lige. U akciji su tri kluba i oni su saznali tko će im dijeliti pravdu.

Dinamu u Buidimpešti protiv Ferencvarosa sudi Nijemac Tobias Stieler, a on već ima povijest dvoboja hrvatskih klubova s Ferencvarosem. 39-godišnji njemački sudac je sudio dvoboj između Rijeke i Ferencvarosa 2014. godine koji je završen 1:0 pobjedom Riječana.

Susret između Renove i Hajduka u drugom pretkolu Eurospke lige sudit će Portugalac Joao Pinheiro. Pinheiro je relativno novo ime, uglavnom sudi u pretkolima te ima samo jednu utakmicu u grupnoj fazi i to Europske lige prošle godine kada je sudio Oleksandriji i St. Etienneu.

Osječani su dobili najzvučnije ime i njima će suditi Španjolac Jose Luis Munuera Montero. On nam je jako dobro poznat iz La Lige dok na međunarodnoj sceni nije imao previše posla. Sjećaju ga se u Hajduku, sudio je uzvrat Steaua - Hajduk.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometEuropski kupovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!