Nogomet

Bivši HNL-ovci aktivni: Lecjaks skrivio kazneni udarac, Uzuni lijepo zabio

Branimir Korać • četvrtak, 24.09.2020.
Bivši HNL-ovci aktivni: Lecjaks skrivio kazneni udarac, Uzuni lijepo zabio

Sinoć su odigrana tri prva susreta play-offa Lige prvaka, a i nakon njih svi i dalje imaju šanse za prolaz...

Odigrani su prvi susreti play-offa Lige prvaka, a Olympiakos je na Karaiskakisu s 2:0 bio bolji od ciparske Omonije s 2:0. Ciprani su se držali do 70. minute, ali onda je pao prvi pogodak i Grci su u završnici još jednom zabili za povećanje prednosti.

U 70. minuti zabio je Mathieu Valbuena iz kaznenog udarca koji je skrivio Jan Lecjaks, bivši bek Dinama pa Lokomotive. Točku na i stavio je u 92. minuti Youssef El Arabi.

Gent je kod kuće poražen od kijevskog Dynama s 2:1 i ostao je u uzvratu bez Romana Bezusa koji je zaradio dva žuta kartona.

Općenito Gent ne izgleda dobro ove sezone i ovaj rezultat i nije neko iznenađenje. Kijevljane su do pobjede golovima vodili Vladislav Supriaga i Carlos De Pena dok je Tim Kleindienst pogodio za konačnih 2:1.

Burno je bilo u Norveškoj gdje je Molde ugostio Ferencvaros. Susret je završen 3:3, gosti su vodili 2:0 pa domaćin okrenuo da i na kraju Ferencvaros ipak izborio 3:3 i dobar rezultat uoči uzvrata.

Myrto Uzuni ponovno je bio strijelac, u 52. minuti zabio je lijep gol glavom nakon ubačaja Botke. Osim njega za Fradi su zabili i Franck Boli i Igor Haratin, a za domaćina Leke James, Magnus Eikrem i Martin Ellingsen.

Liga prvaka, play-off, prva utakmica:
Olympiakos - Omonia 2:0
Gent - Dynamo Kijev 1:2
Molde - Ferencvaros 3:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!