Tenis

Ljubitelji tenisa, znamo gdje možete pratiti Roland-Garros!

Sponzorirani članak • nedjelja, 27.09.2020.
Ljubitelji tenisa, znamo gdje možete pratiti Roland-Garros!

Za ljubitelje tenisa uskoro kreće prava poslastica. Sljedeća dva tjedna moći ćemo uživati u Roland-Garrosu, a treći Grand Slam sezone može se pratiti na Eurosportu u sklopu PREMIUM Play paketa...

Teniska sezona se nastavlja, ovoga puta i u Hrvatskoj! Za sve vjerne ljubitelje tenisa napokon dobre vijesti – Roland-Garros možete pratiti na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog paketa!

Pariz, grad svjetlosti, grad Eiffelovog tornja, muzeja, kulture i mode, ali i grad Roland-Garrosa. Ove godine u sasvim novim okolnostima i u novom terminu, ali sa starom željom i voljom najboljih svjetskih tenisačica i tenisača da se zlatnim šampionskim slovima upišu u povijest i osvoje ovaj prestižni Grand Slam. Ovo je četrnaesti Roland-Garros za Marina Čilića, a 2019. godina bila je ključna za njegov renking. Naime, nakon prošlogodišnjeg Roland-Garrosa Marina je u poretku na ATP ljestvici prestigao Borna Ćorić i tako postao hrvatski broj 1. Čilićev najveći uspjeh u juniorskoj karijeri bila je 2005. godine kada je osvojio juniorski Roland-Garros.

23-godišnji Borna Ćorić mladi je i perspektivni tenisač čije vrijeme tek dolazi. Rangiran na 26. mjestu, Borna će zasigurno na Roland-Garrosu zabilježiti još pobjeda na svojih 156 trenutno ostvarenih. Ovo mu je peti Roland-Garros, a prošlogodišnji dvoboj protiv Južnoafrikanca Lloyda Georgea Harrisa svima nam je ostao u dobrom sjećanju.

PLAY Premium dodatni je programski paket na RTLplayu na kojem možeš uživo i na zahtjev gledati nove i kultne serije, zabavne showove, sport uživo, omiljene dječje sadržaje i filmske hitove te Premium TV kanale - RTL Living, RTL Crime, RTL Adria, RTL Passion, Discovery Channel, TLC i Eurosport kanal 24/7 na webu i mobilnim uređajima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja