Nogomet

Rožman: 'Dobro smo se pripremili i vjerovali u pobjedu'

Matej Kačan • četvrtak, 01.10.2020.
Rožman: 'Dobro smo se pripremili i vjerovali u pobjedu'
Foto: Pixsell

Nakon velikog iznenađenja kod Kopenhagena i prolaska u skupine Europske lige, trener Rijeke Simon Rožman je bio presretan zbog nastupa svojih igrača i pobjede...

Trener Rijeke Simon Rožman očekivano je bio presretan nakon pobjede Rijeke (0:1) u gostima kod Kopenhagena i ulaska u skupine Europske lige. Ovo je vjerojatno Rožmanova najveća pobjeda u karijeri, ali su u središtu svega igrači.

"Najbitnije je bilo da su igrači vjerovali, u ovih deset dana smo imali nevjerojatnu mobilizaciju u klubu. Svi su radili nevjerojatan posao, i kad osjetiš takvu podršku kao trener, onda puno lakše razmišljaš o samoj utakmici. U ovim okolnostima je ovo fantastičan uspjeh. Europska liga je tu, živimo svoje snove", kazao je Rožman.

Na samom terenu je Rijeka djelovala vrlo dobro i do fizičkog pada pred kraj susreta je bila bolji protivnik. Zasluge za to idu pripremi utakmice.

"Jako dobro smo se pripremili i vjerovali da možemo pobijediti. Ima još puno mana u našoj igri, visili smo nekoliko puta, ali pokazali smo kvalitetu. Nismo ih pustili u previše prilika i iskoristilo smo ono što su nam ponudili", kazao je trener.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.10.2020. u 02:22
    Velika pobjeda Rijeke,bravo za Rožmana i sve igrače pojedinačno. Tako se bori za boje kluba i predstavlja hrvatski nogomet u svijetu!
    Obrisan korisnik