Nogomet

Stojanović: 'Možemo napraviti veliki rezultat u Europskoj ligi'; Jakić: 'Pokazat ćemo kakva smo momčad'

Jan Šneler • četvrtak, 01.10.2020.
Stojanović: 'Možemo napraviti veliki rezultat u Europskoj ligi'; Jakić: 'Pokazat ćemo kakva smo momčad'
Foto: Pixsell

Ulaskom u Europsku ligu nogometaši Dinama bili su vrlo zadovoljni te vjeruju kako u narednih šest utakmica mogu pokazati dovoljno kvalitete za prezimljavanje...

Prolaskom protiv estonske Flore (3:1), Dinamo je potvrdio još jednu sezonu u grupnoj fazi europskih natjecanja. S izuzetkom sezone 2017-18, od 2007. godine Dinamo nastupa u Ligi prvaka ili Europskoj ligi i sve osim ostvarivanja tog cilja bilo bi s pravom proglašeno neuspjehom.

"Pokazali smo u prvom poluvremenu dobru igru i tko je bolja momčad. Bio nam je cilj prije utakmice da pobijedimo i uđemo u Europsku ligu. Imali smo problema u drugom dijelu, ali riješili smo to trećim golom. Nije nam se poklopilo da uđemo u Ligu prvaka, ali u Europskoj ligi možemo napraviti veliki rezultat", rekao je poslije utakmice Petar Stojanović.

Jedan od ponajboljih u momčadi Dinama bio je Kristijan Jakić koji je istaknuo kako je minimalni cilj ove sezone bio ulazak u Europsku ligu.

"Zadovoljni smo jer je cilj bio ulazak u EL. Mislim da smo ušli dobro u prvo poluvrijeme. Oni su u drugom poluvremenu promijenili taktiku. Ipak pokazali smo na kraju karakter, a u Europskoj ligi pokazat ćemo kakva smo momčad", istaknuo je Jakić.

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!