Tenis

Koolhof i Mektić u polufinalu Roland-Garrosa!

Matej Kačan • utorak, 06.10.2020.
Koolhof i Mektić u polufinalu Roland-Garrosa!

Hrvatsko-nizozemska kombinacija Wesley Koolhof i Nikola Mektić je i dalje nezaustavljiva u Roland-Garrosu. Hrvat i Nizozemac su sigurno svladali i Nicholasa Monroea i Tommyja Paula...

Niti Amerikanci Nicholas Monroe i Tommy Paul nisu bili prepreka koju sjajna nizozemsko-hrvatska kombinacija ne bi mogla preskočiti. Nikola Mektić i Wesley Koolhof su i u ovom meču bili jako sigurni za prolazak u polufinale.

Već početkom prvog seta su Amerikanci pokazali nesiguran servis pa u trećem gemu moraju spašavati 15:40 i dvije break lopte. To su i uspjeli, ali kod 2:2 pomoći nema pa Mektić i Koolhof oduzimaju servis Amerikancima i jako sigurno igraju sve do desetog gema kad koriste treću set loptu.

U drugi set su krenuli još uvjerljivije. Mektić i Nizozemac su uzeli dva servisa Amerikancima te su poveli 4:0, a mali posrtaj su imali tek u šestom gemu kad se Monroe i Paul vraćaju breakom na 4:2. No, svi su svoje do kraja odservirali sigurno pa Mektić i Koolhof slave pobjedu i novo polufinale nakon što su igrali i finale US Opena.

Roland-Garros, polufinale parova (M):
Wesley Koolhof/Nikola Mektić (9) - Nicholas Monroe/Tommy Paul 6:4, 6:4

Roland-Garros možete pratiti na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog paketa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!