Vodeni sportovi

Braća Sinković: 'Finale moramo odveslati kao ovu utrku i bit će sve u redu'

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 10.10.2020.
Braća Sinković: 'Finale moramo odveslati kao ovu utrku i bit će sve u redu'
Foto: Pixsell

Braća Sinković uspješno su odradili polufinalnu utrku Europskog prvenstva u Poznanu, vjeruju kako imaju dobre šanse za prvo mjesto, a kao glavne konkurente vide Talijane...

Braća Valent i Martin Sinković su izborili finale Europskog prvenstva te su s vremenom 6:31.220 bili najbrži u svojoj polufinalnoj skupini. Drugo mjesto zauzela je talijanska posada s vremenom 6:34.640, a dok su treći bili Danci (6:37.31).

"Evo odradili smo i polufinale, bilo je uspješno, zadovoljni smo. Znali smo da će Talijani biti jaki protivnici, koncentrirali smo se samo na njih i uspjeli smo ih kontrolirati cijelu utrku. Okrećemo se sutrašnjem finalu, mislim da su svi opasni i da će biti velika borba za medalju", rekao je Valent Sinković.

"Mislim da mi moramo odraditi svoje kao što smo danas i vjerujem da ćemo onda biti u borbi za zlato. Talijane, koji su nam najveća konkurencija smo uspjeli dobiti, ali vjerujemo da su nam i sutra oni najveći protivnici. Finale moramo odveslati kao danas i mislim da će sve biti u redu", dodao je Martin Sinković.

Finale je na rasporedu u nedjelju u 12:01 sati.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!