Nogomet

Lopetegui: 'Možda smo mogli malo više, a možda i ne, ipak smo igrali protiv spektakularnog protivnika'

Branimir Korać • srijeda, 21.10.2020.
Lopetegui: 'Možda smo mogli malo više, a možda i ne, ipak smo igrali protiv spektakularnog protivnika'

Očekivao se kvalitetniji dvoboj s više prilika i prijetnji s obje strane, međutim Chelsea i Sevilla odigrali su dosta oprezno te je završilo bez pogodaka...

Sevilla je odigrala dobru utakmicu na Stamford Bridgeu i bila ambicioznija i bolja od Chelseaja koji je podbacio. Julen Lopetegui nakon susreta imao je razloga za zadovoljstvo.

"Vidjeli smo dobru Sevillu koja je željela preuzeti inicijativu na ovakvom terenu protiv velikog rivala na svim pozicijama. Momčad je pokazala osobnost i ambiciju da se nametne i bori protiv Chelseaja", govorio je Lopetegui.

Sevilla je tijekom susreta pokazala više, ali Lopetegui ne žali za ppobjedom svjestan da se mogla dogoditi jedna pogreška koja bi sve okrenula.

"Možda smo mogli malo više, a možda i ne. Ne treba zaboraviti da igrate protiv spektakularnog protivnika koji vam u bilo kojem trenutku pojedinačno može naštetiti. Međutim mislim da smo bili na visokoj razini i dobro se nosili."

Igru je zbog ozljede morao napustiti Sergi Gomez, no Lopetegui se nada kako ipak nije ništa ozbiljno i da će vrlo brzo biti ponovno na travnjaku.

O narednim utakmicama Lopetegui nije htio previše, odmah se prebacuje na subotu i dvoboj protiv Eibara.

"Uvijek je važno ne krenuti porazom, a tim bolje ako uspijete odmah slaviti. Ostalo je još odigrati pet utakmica i svaka od njih bit će iznimno teška. No to je ono što nas tek kasnije čeka, mi imamo vrlo važan dvoboj u subotu, bit će to bez sumnje najteža utakmica ovog tjedna i za nju moramo biti maksimalno spremni", dodaje Lopetegui.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!