Rukomet

Cijela momčad Veszprema završila u izolaciji nakon pozitivnog testa Corralesa

Branimir Korać • srijeda, 21.10.2020.
Cijela momčad Veszprema završila u izolaciji nakon pozitivnog testa Corralesa
Foto: Pixsell

Nakon Barcelone, problemi i za Veszprem. Cijela momčad završila je u karanteni nakon što je vratar Rodrigo Corrales dobio pozitivan test na koronavirus...

Ovog tjedna trebao je biti na rasporedu veliki dvoboj između Veszprema i Barcelone, međutim na kraju je taj susret odgođen, a raritetan je podatak da su obje momčadi završile u karanteni.

Barcelona je završila u karanteni nakon što je imala pozitivnih testova na koronavirus unutar stručnog stožera te je zatražila odgodu dvoboja protiv Veszprema.

Odgoda je stigla, a jučer je Veszprem objavio kako je i njegova momčad u karanteni te je zatražio odgodu prvenstvenog dvoboja protiv Komloa koji je na rasporedu tijekom tjedna te će možda biti prisiljen i na odgodu dvoboja protiv Kiela u Ligi prvaka koji je pak na rasporedu za tjedan dana.

U redovima Veszprema u ponedjeljak je na testiranju pozitivan bio španjolski vratar Rodrigo Corrales, test je ponovljen i u utorak je ponovno bio pozitivan. Zasad nema drugih pozitivnih testova.

Među onima koji su u karanteni tako su dvojica važnih hrvatskih reprezentativaca, Luka Cindrić u Barceloni te Manuel Štrlek u Veszpremu.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!