Nogomet

Mamić: 'Veseli me ulazak igrača u drugom dijelu, možemo biti zadovoljni na kraju'

Jan Šneler • petak, 23.10.2020.
Mamić: 'Veseli me ulazak igrača u drugom dijelu, možemo biti zadovoljni na kraju'
Foto: Pixsell

Nakon remija protiv Feyenoorda u prvom kolu Europske lige (0:0), trener Dinama Zoran Mamić nije djelovao razočarano...

Ono na što nas je Dinamo naviknuo zadnje dvije sezone očito je isparilo. Zagrebačka momčad nije poražena u prvom kolu Europske lige, ali daleko je to bilo od igre koja bi plijenila pažnju publike.

Feyenoord se pokazao kao čvrsta ekipa, ali jednako tako i momčad protiv koje se može igrati. Bez obzira na neke probleme u igri, trener Dinama bio je zadovoljan ishodom.

"Ostaje žal za tim golom koji smo mogli zabiti pred kraj, ali suparnik je bio bolji u prvom dijelu pa je neriješeno realno. Možemo biti zadovoljni na kraju. Bilo je grča kod nekih igrača, trebamo biti strpljivi, imamo dosta mladih igrača", rekao je Zoran Mamić.

Mamić je prilično burno reagirao u drugom dijelu prilikom jednog pada Arijana Ademija u šesnaestercu. Na prvu se činilo da se radi o jedanaestercu, ali snimka otkriva da je situacija dvojbena te nije očita greška finskog suca.

"Ademi je rekao da je bio kazneni udarac. Nije mi jasno zašto nema VAR-a u grupnoj fazi Europske lige", dodao je Mamić.

U sljedećem kolu Dinamo ide na gostovanje u Moskvu kod CSKA koji je večeras iznenađujuće remizirao u Austriji. Pobjeda u Rusiji bila bi sjajna premda niti s neriješenim ishodom neće u Dinamu biti razočarani.

"Odgovara nam remi iz druge utakmice, iznenadilo me da CSKA nije pobijedio u tom susretu. Idemo u Moskvu po dobar rezultat", istaknuo je trener Dinama.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!