Rukomet

Turci ne mogu do Našica zbog pozitivnih testova i samoizolacije, susret odgođen

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 23.10.2020.
Turci ne mogu do Našica zbog pozitivnih testova i samoizolacije, susret odgođen
Foto: Pixsell

U utorak je trebao biti na rasporedu susret drugog kola EHF Europske lige između Nexea i Bešiktaša, međutim susret je odgođen na zahtjev Turaka zbog nemogućnosti dolaska u Našice...

Utakmica 2. kola grupne faze EHF Euro lige, koju su u utorak 27. listopada u Našicama trebali odigrati NEXE i Beşiktaş, odgođena je danas odlukom EHF-a.

Virus COVID-19 uzeo je danak i u redovima turskog prvaka, koji je o ovim problemima izvijestio europsku rukometnu federaciju.

Nakon testiranja koja su pokazala da je nekoliko turskih igrača pozitivno na COVID-19, turski su epidemiolozi i liječnička služba odmah odredili da ekipa mora u izolaciju i nije u mogućnosti doputovati u Našice.

Sukladno ovim informacijama iz EHF-a su danas uputili dopis u kojemu navode kako su u potpunosti svjesni činjenice da se odgađanjem utakmica stvara vrlo negativna atmosfera, no zdravlje i sigurnost igrača i službenog osoblja su na prvom mjestu, tako da jednostavno nije bilo prostora za drugačiju odluku.

Utakmica će biti odigrana u nekom drugom terminu, a svi gledatelji koji su već kupili ulaznice mogu zatražiti povrat novca ili jednostavno sačuvati ulaznice koje će im vrijediti za iduću utakmicu, stoji u klupskom priopćenju.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!