Nogomet

Kutak za kladioničare: Real ide po iskupljenje, očekujemo golijadu u Bergamu

Matej Kačan • utorak, 27.10.2020.
Kutak za kladioničare: Real ide po iskupljenje, očekujemo golijadu u Bergamu

I ovaj je utorak kod kladioničara rezerviran za Ligu prvaka koja se igra po ubrzanom programu pa utakmice imamo već drugi tjedan zaredom...

Borussia Mönchengladbach - Real Madrid

Osokoljeni pobjedom u El Clasicu protiv Barcelone, nogometaši Real Madrida traže iskupljenje i u europskim obvezama. Ozbiljno se Zinedineu Zidaneu zatresla stolica kad je desetkovani Šahtar protutnjao Madridom, ali je pobjeda nad Barcelonom smirila strasti i sad se od "kraljeva" očekuje da i u Ligi prvaka usmjere brod na pravi kurs.

No, zadatak neće biti nimalo lak jer je Borussia Mönchengladbach pokazala da će biti vrlo opasan protivnik remijem kod Intera na San Siru, a i već je preko mjesec dana bez poraza u nizu koji sad već iznosi šest utakmica. No, svako nizu mora doći kraj i Gladbach nikako ne uzimamo za favorite u susretu u kojem je Realu pobjeda nužnost.

Prognoza: Pobjeda Reala

Koeficijenti (SuperSport): Pobjeda Gladbacha @4.00, remi @4.00, pobjeda Reala @2.00

Atalanta - Ajax

Igrači Atalante napokon će odigrati susret Lige prvaka u svom Bergamu, ali nažalost neće biti publike zbog zabrane u Italiji. Čast da europski krsti Gewiss stadion imat će Ajax koji je za vikend naštimao nišanske sprave i zabio čak 13 golova Venlu u domaćoj ligi.

Očekujemo zato raspucani Ajax protiv Atalante koja je u posljednja dva susreta u Serie A pokazala da itekako može primati golove s četiri komada u mreži protiv Napolija i tri protiv Sampdorije. Ajax je u prvom kolu u dosadnjikavoj utakmici izgubio od Liverpoola s 1:0, dok je Atalanta raspucano deklasirala Midtjylland s 4:0.

Očekujemo zato mnoštvo golova na obje strane i pucački mnogo raspoloženiji Ajax nego što je to bio protiv Liverpoola. Ako Nizozemci povedu, utakmica bi se mogla otvoriti i moglo bi biti svega, a od Atalante već znamo očekivati da će već nekako pronaći put do mreže nekoliko puta.

Prognoza: Oba daju gol, pada tri ili više golova

Koeficijenti (SuperSport): Oba daju gol i 3+ DA @1.65, NE @2.00

Marseille - Manchester City

Susret grupe C na donosi dvoboj dvije ekipe koje muku muče s formom u domaćim natjecanjima. Za Pepa Guardiolu i njegov City Liga prvaka je imperativ i tu se rezultat mora ostvariti, pogotovo s obzirom na jako slab start u Premier ligi.

Čupavo je bilo i protiv Porta koji je poveo, ali je City susret okrenuo, a mnogo lakše treba i mora biti protiv Marseillea koji sam ima svojih problema i igra u najmanju ruku u toplo-hladnoj formi. Ako City bude na razini, Duje Ćaleta-Car i kolege iz obrane neće imati dobar dan na poslu.

Prognoza: City pobjeđuje s dva ili više golova razlike

Koeficijenti (SuperSport): Pobjeda Marseillea @8.50, remi @5.20, pobjeda Cityja @1.45, f+2 @2.15

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!