Nogomet

Rakitić nakon preokreta: 'Ponosan sam što sam igrač Seville!'

Matej Kačan • četvrtak, 05.11.2020.
Rakitić nakon preokreta: 'Ponosan sam što sam igrač Seville!'

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je presretan nakon pobjede i preokreta svoje ekipe u Ligi prvaka protiv Krasnodara u kojoj je zabio i pogodak...

Vjerojatno nitko nije vjerovao u pobjedu Seville protiv Krasnodara kad su Rusi u 21. minuti iz penala povećali svoju prednost na 2:0 usred Ramon Sanchez Pizjuana. No, andaluzijska je momčad izvela sjajan podvig i u 30 je minuta od 42. do 72. zabila tri gola i preokrenula rezultat.

Jedan od najzaslužnijih za preokret bio je povratnik u Sevillu i nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je nakon susreta bio presretan.

"Stvarno je impresivno srce, hrabrosti i samopouzdanje koje ova ekipa ima, impresivno. Imamo spektakularnu skupinu ljudi koja sve radi jedno za drugo, do doslovno zadnjeg trenutka. Dajemo sve od sebe do posljednje minute", kazao je Rakitić koji je inicirao preokret golom, a onda je sudjelovao i u trećem.

Rakitić je smanjio u 42. minuti, a onda je uslijedio novi šok. Jesus Navas je dobio crveni karton i Sevilla je ostala s desetoricom. No, ni to nije spriječilo veliki preokret.

"Na poluvremenu smo razgovarali o vjeri u povratak, bez obzira na to što smo ostali s desetoricom. Ovakve stvari me čine ponosnim što sam igrač Seville. Gol posvećujem svim navijačima.", poručio je heroj Seville.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!