Nogomet

Momčad Roberta Prosinečkog dominirala, ali opet izgubila

Matej Kačan • nedjelja, 08.11.2020.
Momčad Roberta Prosinečkog dominirala, ali opet izgubila
Foto: Pixsell

U osmom kolu turske Super Lige, Denizlispor Roberta Prosinečkog poražen je na gostovanju kod Yeni Malatyaspora. Gosti su dominirali, ali su presudila dva rana gola Malatyaspora...

Denizlispor hrvatskog stručnjaka Roberta Prosinečkog poražen je na gostovanju kod Yeni Malatyaspora te je ostao na pet bodova i na pretposljednjem je mjestu tablice turske Super lige, usprkos tome što je dominirao.

Ekipa koju s klupe vodi popularni "Žuti" je imala čak 70 posto lopte u nogama i 22 udarca, ali pokušaji nisu pronalazili svoj cilj pa su u okvir išla tek tri, dok je s druge strane Malatyaspor od devet udaraca uputio sedam u okvir, a dva su završila u mreži.

Oba su gola pala u ranoj fazi susreta, domaćina je u vodstvo doveo Kanatsizkus u sedmoj minuti, dok je Acquah povisio na konačnih 2:0 u 17. minuti, a do kraja gosti nikako nisu mogli do mreže i upisuju drugi poraz u nizu.

Ostao je Prosinečki tako na jednoj pobjedi, onoj protiv Genderbirglija te je ispod njega samo Ankaragucu s dva boda i utakmicom manje. Yeni Malatyaspor je skočio na deveto mjesto, dok vrh dijele Alanyaspor i Fenerbahče.

Turska Super liga, osmo kolo:
Yeni Malatyaspor - Denizlispor 2:0

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!