Košarka

Brescia i Bašakšehir ostali na dnu svojih skupina

Matej Kačan • utorak, 10.11.2020.
Brescia i Bašakšehir ostali na dnu svojih skupina
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Odigrana su dva susreta sedmog kola košarkaškog Eurokupa, a svakom je susretu nastupila posljednja momčad skupine A i skupine B. Bašakšehir i Brescia su ostali tamo gdje jesu - na dnu...

Susret druge i posljednje momčadi skupine A Eurokupa trebao bi donijeti prilično jednosmjernu ulicu, ali to nije bilo tako u Istanbulu. Bašakšehir je dočekao Unics, ali su Rusi slavili sa samo 70:67.

Bila je to vrlo dramatična završnica prepuna slobodnih bacanja u posljednjoj minuti, a tračak nade za domaćina probudio se tricom Ericka Greena za približavanje na 68:67. No, Jamar Smith je bio siguran s crte slobodnih bacanja, a Bašakšehir nije uspio uputiti šut za produžetak.

Unics je skočio na 4-2 omjer, dok je Bašakšehir posljednji na ljestvici s 0-7. Baš je Smith vodio pobjednika sa 17 poena, dok je Green zabio 23 poena za tursku momčad koja je prosula 15 poena viška nakon prve dionice.

Ulm je slavio protiv Brescije sa sigurnih 88:76 te je upisao drugu pobjedu nakon vezanih poraza i sad je na 3-4 omjeru, dok je Brescia na dnu skupine B s 1-5 omjerom. Sjajni Dylan Osetkowski je s 32 poena vodio Nijemce, dok je kod Brescije Kenny Chery ubacio 15.

Eurokup, sedmo kolo:
Bašakšehir - Unics 67:70 Ulm - Brescia 88:76

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!