Nogomet

Günes o Budimirovom pogotku: 'Prvi gol ni ne računam, svi su vidjeli ruku'

Matej Kačan • četvrtak, 12.11.2020.
Günes o Budimirovom pogotku: 'Prvi gol ni ne računam, svi su vidjeli ruku'
Foto: Pixsell

Izbornik turske reprezentacije Senol Günes se u remiju Turske i Hrvatske od šest pogodaka posebno osvrnuo na onaj drugi na utakmici, a hrvatski prvi koji je Ante Budimir postigao nakon igranja rukom...

Turski izbornik Senol Günes je nakon remija Turske i Hrvatske (3:3) bio zadovoljan viđenim od strane svojih igrača, ali je imao štošta za zamjeriti sucu Slavku Vinčiću koji je priznao prvi pogodak za Hrvatsku koji je Ante Budimir postigao nakon igranja rukom.

"Primili smo bezvezan prvi pogodak, ali svejedno ne računam taj gol. Hrvatski igrač je igrao rukom, svi su to vidjeli osim slovenskog suca. Drugi slovenski sudac nas je na sličan način oštetio u nedavnom susretu protiv Rusije", kazao je Günes.

On ipak ne žali previše za tim pogotkom jer ovo je ipak prijateljska utakmica u kojoj taj gol i rezultat ne znače mnogo, bitnije je vidjeti neke obrasce u igri.

"No, to je bila utakmica Lige nacija, a ovo samo prijateljska. Primili smo dva gola u razmaku od praktički dvije minute, a imamo i ozlijeđenih. Naravno da to nije dobro, ali želio sam isprobati neke nove igrače, što sam i napravio. Sve u svemu zadovoljan sam pruženim, nije bilo loše", zaključio je turski izbornik.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!