Nogomet

Svaka utakmica noćna mora za Kloppa: Henderson također ozlijeđen

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.11.2020.
Svaka utakmica noćna mora za Kloppa: Henderson također ozlijeđen

Jürgen Klopp nije bio zadovoljan zdravstvenim stanjem svoje momčadi uoči ove reprezentativne stanke, a nakon nje osjećat će se kao u noćnoj mori...

Ozljeda Virgila van Dijka do kraja sezone sama po sebi predstavljala je težak udarac za momčad Jürgena Kloppa, općenito u obrani je bilo dosta problema, a nakon ove reprezentativne stanke, situacija je dramatično lošija.

Klopp je ostao bez Andrewa Robertsona, Joea Gomeza i Jordana Hendersona, a za prvu sljedeću utakmicu i bez Mohameda Salaha. Ako tu dodamo i često ozlijeđenog Joela Matipa te Trenta Alexander-Arnolda, jasno je koliki se problem stvorio i zašto se spominje čak i traženje nadoknade štete koja je za Redse nastala.

Henderson je zadnji "pao", u susretu protiv Belgije izdržao je 45 minuta te je na poluvremenu ostao u svlačionici. Isprva se činilo kako je riječ o taktičkoj zamjeni, međutim nije tako.

"Jordan je osjetio zatezanje u mišiću i osjetio je da ne može nastaviti. Vidjet ćemo kakva je situacija s njim kada se vratimo u Englesku", potvrdio je Southgate nakon susreta.

Protiv Leicestera osim njih neće biti ni Thiaga Alcantare i Alexa Oxlade-Chamberlaina, a ako ništa drugo, barem se vraća Fabinho. Bit će zanimljivo vidjeti kakav će sastav Klopp skrpati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!