Nogomet

Javier Mascherano potvrdio odlazak u igračku mirovinu

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.11.2020.
Javier Mascherano potvrdio odlazak u igračku mirovinu
Foto: Pixsell

Bivši argentinski reprezentativac Javier Mascherano objavio je kraj igračke karijere. Mascherano odlazi u mirovinu u 37. godini života...

Stigao je kraj još jedne velike igračke karijere. Bivši argentinski reprezentativac, Javier Mascherano, nakon poraza njegovog Estudiantesa kod kuće od Argentinos Juniorsa u sklopu Copa de la Liga Profesional, objavio je kraj karijere.

Mascherano je igrač koji je upisao najviše nastupa u dresu argentinske reprezentacije, skupio ih je 147, te je nastupio na četiri svjetska prvenstva i osvajao dva zlata s argentinskom reprezentacijom na OI.

"Želim objaviti kako danas odlazim u igračku mirovinu. Hvala klubu što mi je dao priliku da završim karijeru u Argentini. Živio sam svoj posao 100 posto, maksimalno koliko sam mogao i već neko vrijeme sve mi je teže. Ponekad ne birate sami kraj, on se dogodi sam od sebe", priznao je Mascherano.

Objava je stigla na konferenciji za medije nakon susreta, a Mascherano je tijekom karijere nosio dres River Platea, Corinthiansa, West Ham Uniteda, Liverpoola, Barcelone, Hebeija i u konačnici Estudiantesa.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!